TTA Regiofinale

De regiofinale van de Technasium Top Award komt er aan! Op alle scholen van het netwerk Brabant-Oost hebben de leerlingen van de tweede klas als 'biomimitec architecht' ideeën bedacht om (op basis van biomimicry) het nieuwe gebouw van CAH Vilentum in Almere energieleverend te maken. Elke school heeft uiteindelijk één team uitgekozen dat op vrijdagmiddag 27 februari een presentatie houdt in de collegezaal van de Fontys in Eindhoven. Daar kan een plekje in de landelijke finale worden veroverd... We wensen alle teams heel veel succes!


Informatie over de Technasium Top Award is te vinden op: www.technasiumtopaward.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Koen Smeets (donderdag, 26 februari 2015 20:20)

    Succes aan alle scholen!
    Moge de beste winnen!
    Het is wel spannend, maar we gaan knallend ons best doen! ;)