Zes mooie meesterproeven

Vanmiddag vond voor het eerst een ontmoeting plaats tussen projectteams van de zes verschillende scholen van het netwerk. Ze presenteerden het resultaat van hun meesterproef aan de andere leerlingen én aan een jury bestaande uit Technatoren, docenten en schoolleiders. Ze lieten allemaal zien hoeveel kwaliteit het Technasium in huis heeft! Uiteindelijk gingen Mike, Nathalie, Wouter en Jorrit er met de eer, de bloemen en een mooie prijs vandoor. Op deze pagina lees je meer over de gepresenteerde projecten.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Tami Caruso (maandag, 06 februari 2017 00:44)


    Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?