VDC en JRL winnaars Meesterproeffinale!

Donderdagmiddag 19 april ontmoetten de beste meesterproefteams van de Technasia van Brabant-Oost elkaar tijdens de Meesterproeffinale. Na zes goede presentaties van hele mooie projecten vond er juryoverleg plaats. De 1e plaats ging naar het team van het Varendonckcollege, dat zich heeft bezig gehouden met het transport van grote bermborden. De 2e plaats was voor het duo van het Jacob-Roelandslyceum dat een ontwerp en prototype heeft gemaakt voor een manier om medische apparatuur tijdens het bewegen op zijn plek te houden. Gefeliciteerd!

Klik hier voor meer informatie over de projecten van de deelnemers.

 

De meesterproeffinale vond plaats bij TU/e innovation Space, waar de leerlingen en aanwezige ouders en docenten meteen zagen aan wat voor mooie projecten de studenten daar werken: een soort Technasium op heel hoog niveau! Het is mooi om te zien hoe het Technasium aansluit op de ontwikkelingen in het hoger onderwijs.