Technasium Netwerkbijeenkomst

Het Technasium Brabant-Oost organiseert elk jaar (meestel begin februari) een netwerkbijeenkomst. Bijna 300 enthousiaste bovenbouwleerlingen van 6 verschillende scholen maken dan kennis met diverse bedrijven uit de regio. Zo krijgen ze een idee van de echte bèta-wereld en hopen ze contacten te leggen die nuttig zijn voor hun keuzeprojecten in het Technasium. Ook maken ze kennis met het Hoger Onderwijs uit de regio.

 

De volgende Technasium Netwerkbijeenkomst is op vrijdagmiddag 1 februari in het Automotive House in Helmond. We proberen zoveel mogelijk bedrijven en instellingen, uit alle verschillende bètawerelden, te vinden die deel willen nemen aan deze bijzondere middag. Laat het ons weten als u erbij wilt zijn: een bericht aan één van de Technatoren of een e-mail naar info@technasiumbrabantoost.nl is genoeg. Op de volgende pagina's krijgt u een indruk van de vorige netwerkbijeenkomsten.

 

Dit zijn de bedrijven en instellingen die zich voor de editie van vorig jaar (TNB18) aangemeld hebben:

Programma TNB18

15.00 uur

Start Netwerkbijeenkomst: de leerlingen bezoeken de standjes en gaan in gesprek met de aanwezige bedrijven en instellingen.

15.30 uur

Centraal moment, met sprekers:
- Maurice van Helderen, voorzitter Technasium Netwerk Brabant-Oost
- Lex Boon, directeur Automotive Campus.

15.45 uur

Vervolg Netwerkbijeenkomst.

17.00 uur

Einde.

Bedrijven

Technasium Brabant-Oost Netwerkbijeenkomst: Trots, Talent, Toekomst!

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven uit verschillende branches om leerlingen te laten zien hoe leuk techniek is. Bedrijven die graag contact willen leggen met geïnteresseerde bèta-leerlingen en eventueel in een Technasiumproject met ze samen willen gaan werken. Ook bedrijven of instellingen die niet technisch zijn, maar waar wel veel met techniek en beta-technisch onderzoek gebeurt zijn van harte welkom.

 

De informatie voor bedrijven over de netwerkbijeenkomst vindt u op de pagina's 'bedrijven'.