UITNODIGING - AANMELDING GESTART

TECHNASIUMNETWERKBIJEENKOMST 10 DECEMBER 2021
AUTOMOTIVE CAMPUS HELMOND
Foto's: Omroep SIRIS/Rob Fritsen
Technasiumnetwerkbijeenkomst 2021
Datum: Vrijdag 10 december 2021
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur (opbouw vanaf 13.00u)
Locatie: Automotive Campus, Helmond (fysiek)

Hoe zit dat met het coronavirus?

We begrijpen dat de bijeenkomst wellicht niet in de vorm zoals we het gewend zijn doorgang kan hebben. De meerwaarde van de Netwerkbijeenkomst is zo groot dat we toch kijken naar een alternatieve vorm. We kiezen ervoor op een fysieke bijeenkomst te organiseren, gebaseerd op de speeddaterondes die we vorig jaar online hebben georganiseerd. Om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden maken we een rooster per school en per leerlingenteam en zullen de speeddates zittend zijn. 

Uiteraard evalueren we ook dit jaar of de Netwerkbijeenkomst, in aangepaste versie, de doelen behaalt zoals wij omschrijven: netwerken, oefenen met communicatievaardigheden, vragen stellen en het matchen van vraag en aanbod. 

Wij hopen ook dit jaar op uw komst!

Ik wil mij graag aanmelden als opdrachtgever!

Opdrachtgevers gezocht!

Op deze netwerkbijeenkomst netwerken technasiumleerlingen uit de bovenbouw met opdrachtgevers voor hun keuzeprojecten. Hiervoor zijn we op zoek naar bekende en nieuwe bedrijven die zich als opdrachtgever willen aansluiten op de netwerkbijeenkomst en bij de technasiumcommunity in Brabant-Oost.

Wat vragen we van opdrachtgevers?
Binnen het project naar keuze gaan leerlingen in groepjes van gemiddeld 4 leerlingen voor een periode van ongeveer 16 weken (ca. 4 uur per week) zich inzetten voor een bèta-technische casus van een opdrachtgever. Wij vragen opdrachtgevers bij voorhand na te denken over een desbetreffende casus. Op aanvraag kunnen voorbeelden van voorgaande jaren gedeeld worden.

Tijdspad
26 november 2021 - Uiterlijke datum voor opdrachtgevers om zich aan te melden en vooraf casussen te delen (aanmelden via button, casussen opsturen via info@technasiumbrabantoost.nl). De casussen worden via een verborgen webpagina gedeeld met de leerlingen ter voorbereiding op hun voorkeursaanvragen.

2 december 2021 - Uiterlijke datum voor leerlingen om hun top 5 speeddates aan te geven. Zij worden ingedeeld bij ongeveer 3 voorkeursaanvragen.

7 december 2021 - Indeling speeddates wordt gedeeld met deelnemende scholen en opdrachtgevers.

10 december 2021 - Technasium Netwerkbijeenkomst 2021: Op dit evenement presenteren opdrachtgevers hun casus(sen) aan de groepjes leerlingen en stellen de leerlingenteams vragen over de casussen en de organisatie aan de opdrachtgever.

Vanaf 13 december 2021 - Leerlingen nemen contact op met de opdrachtgevers. Opdrachtgevers kunnen bij veel animo vragen om motivatiebrieven. Leerlingen worden vriendelijk verzocht ook opdrachtgevers waar zij niet gaan starten hiervan in te lichten.

Februari - mei 2021 - Projecten worden uitgevoerd. Leerlingen zullen (bij voorkeur) een startafspraak maken en een tussenoplevering bespreken met de opdrachtgever.

Juni 2021 - Leerlingen presenteren hun uitkomsten aan de opdrachtgever. 

Ik wil mij graag aanmelden als opdrachtgever!
Ik wil graag de voorgaande edities bekijken
Deelnemende technasiumscholen
Technasiumnetwerken worden ondersteund door Stichting Technasium met een netwerkregisseur. De netwerkregisseur van netwerk Brabant-Oost is Samantha Boon.
https://www.facebook.com/technasiumbrabantoost/
https://twitter.com/technasiumbo
https://www.technasiumbrabantoost.nl/
https://www.linkedin.com/groups/4823051/
Copyright © 2020 Technasium Brabant-Oost, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@technasiumbrabantoost.nl 

Je kan je via deze link uitschrijven.

Heb je dit bericht doorgestuurd gekregen en wil je deze e-mails zelf ontvangen? Dit kan via https://www.technasiumbrabantoost.nl/aanmelden-nieuwsbrief/


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*