Meesterproeffinale

De 'beste' meesterproeven ontmoeten elkaar! Het netwerk Brabant-Oost organiseert op donderdagmiddag 2 april 2020 voor de zesde keer een middag waarbij van elke school het groepje examenleerlingen dat de meeste indruk maakt zijn werk laat zien aan leerlingen en docenten van de andere scholen. Ze strijden om de meesterproefprijs: de eer, een fantastische prestatie voor in het portfolio en een mooie prijs om mee naar huis te nemen.

 

Dit jaar is de Meesterproeffinale in het nieuwe gebouw Nexus van Fontys Techniek op de TU/e campus. Ook studenten en docenten van de TU/e en de Fontys Hogescholen zijn van harte uitgenodigd. 

 

Wil je aanwezig zijn? Laat dit weten via onze netwerkregisseur Samantha Boon: s.boon@technasium.nl, met als onderwerp: Meesterproeffinale 2 april 2020. 

Deelnemers en projecten 2020

De onderstaande projectteams nemen in 2020 deel aan de Meesterproeffinale. Gegeven zijn de titel van het project en de opdrachtgever.

 

d'Oultremontcollege: TBA

Jeroen Bosch College: TBA

Jacob-Roelandslyceum: TBA

Eckart College: TBA

Varendonck College: TBA 

Dr. Knippenbergcollege: TBA

Vorig jaar: Winnaars en projecten 2019

De Meesterproeffinale 2019 werd gewonnen door Robbe, Nadir, Tycho & Berend van het Jeroen Bosch College. Zij verpletterde de jury met hun project: Dubai Expo 2020: Nederlands Paviljoen. De tweede plaats ging naar Bram & Thijs van het d'Oultromontcollege met hun MeDi-Alarm.

 

 

Een uitgebreidere beschrijving van de projecten waar de leerlingen het resultaat van presenteren staat op de volgende pagina.